Schudzeef

Wij bezitten een 2-deks schudzeef van het merk Kleeman, type mobiscreen MSS 802i EVO. Deze schudzeef is veelzijdig inzetbaar voor o.a. het zeven van grond, zand en/of puin en beschikt dan ook over een toevoerbunker waardoor het gemakkelijk is om de grondstof te beladen met een kraan of shovel.

De schudzeef bestaat uit 2 zeefdekken en 3 transportbanden. Hierdoor is er de mogelijkheid dat er 3 verschillende fracties tegelijk gezeefd kunnen worden. Het product dat op de bovenste zeefdek blijft liggen, verlaat de schudzeef via de achterste transportband. De andere gezeefde fracties verlaten de schudzeef via de zij-transportbanden.

De zeefdekken kunnen gewisseld worden waardoor er makkelijk van fracties veranderd kan worden. Door de verschillende formaten fracties, worden er grondstoffen geproduceerd die geschikt zijn voor de beton- en asfaltindustrie. Grondstoffen voor waterdoorlatende verhardingslagen kunnen ook geproduceerd worden.

Regelmatig wordt de schudzeef gebruikt in combinatie met een puinbreker. Zie het kopje mobiel breken BRL 2506 voor meer informatie wat betreft breek-werkzaamheden.

 

Contact

Heeft u interesse in het zeven bij u op locatie? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Tel: 024 675 13 03 – 0487 59 22 38 of mail direct naar info@cjansengrondverzet.nl