Geschiedenis

 

Het bedrijf vond zijn oorsprong in 2000 toen Camiel Jansen begon met de aanschaf van één mobiele graafmachine. Door de toename van opdrachten groeide het klantenbestand snel. Het bedrijf werd uitgebreid met meerdere machines en de eerste werknemers kwamen in dienst. Later is het bedrijf verhuisd naar de Bijsterhuizenstraat in Nijmegen. Vervolgens is er een tweede locatie geopend op de Buijs Ballotstraat in Wijchen. Eind 2020 is er nog een locatie geopend in Boven-Leeuwen waar voornamelijk met sloopwerk, containerverhuur en afvalrecycling bezig wordt gehouden. Nu is het een middelgroot bedrijf met tussen de 15 en 20 medewerkers en modern materieel om elke opdracht te kunnen uitvoeren.

De werkzaamheden zijn inmiddels flink uitgebreid. Tegenwoordig zijn we actief in grondverzet, sloopwerk, recycling van afval, container verhuur, transport, gladheidsbestrijding en de verkoop van diverse materialen/bouw- en grondstoffen. Dit alles voor diverse opdrachtgevers zoals gemeenten, overheden, nutsbedrijven, agrarische bedrijven, aannemers en particulieren.

Geen opdracht is te klein of te groot, we blijven ons voortdurend ontwikkelen. Hieronder ziet u foto’s uit de oude doos!