Mobiel breken BRL 2506 

“Van een afvalstof een gecertificeerd product maken, dat is één van de specialiteiten van C. Jansen Grond-, Sloopwerken & Recycling B.V.”

C. Jansen Grond-, Sloopwerken & Recycling B.V. houd zich bezig met het recyclen van puin. Dit wil zeggen: het verkleinen van puin tot een nieuwe grondstof, namelijk granulaat. Het breken van puin of asfalt doen wij zowel voor ons zelf, als voor derden op locatie.

Er zijn een aantal voordelen voor mobiel breken op locatie. Mobiel breken heeft als doel zo min mogelijk transportbeweging te hebben, waardoor CO2 uitstoot wordt beperkt. Er wordt dan bespaard op brandstof en tijd. Het puin of asfalt wordt ter plaatse gebroken en bewerkt, waardoor de secundaire bouwstof direct kan worden hergebruikt. Hierdoor dragen ook wij bij aan een stukje verduurzaming.

De toepassingen van het granulaat zijn divers, van fundament onder wegen of fietspaden tot hoogwaardig gebruik bij productie van nieuw beton. Bedrijven in de weg- en waterbouw, industrie- en woningbouw maken van het granulaat dan weer nieuwe duurzame verhardingen.

Het granulaat wordt bij elk project bemonsterd en gecontroleerd. Aan de hand van de uitslag wordt het granulaat gecertificeerd. Dit valt onder het KOMO en NL BSB certificaat.

Of het nu om een groot of klein project gaat, wij helpen u graag bij het breken van uw puin en asfalt!

Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Telefonisch te bereikbaar op 024 675 13 030487 59 22 38 of via de mail info@cjansenbovenleeuwen.nl