​“Regel goedkoop, eenvoudig en snel een container of big bag bij C. Jansen Grond-, Sloopwerken en Recycling B.V.”

 

Gaat u verbouwen, uw tuin aanpakken of slopen? Dan bent u voor het huren van een container en/of big bag bij ons aan het juiste adres! Wij leveren namelijk containers en/of big bag’s voor verschillende afvalstromen bij u op gewenste locatie.

Kies hieronder de gewenste afvalsoort die u wil afvoeren. Kies daarna welk formaat container en/of big bag u wil bestellen en vul het formulier in. U ontvangt altijd een bevestiging van uw bestelde container en/of big bag per mail.

Wij hanteren een huurperiode van 14 dagen. Wanneer u voor een langere periode huurt, dan zullen hier € 5,00 kosten per week voor in rekening worden gebracht. U dient zelf te bellen voor het afvoeren van uw container en/of bigbag.

Wij leveren binnen 15 km vanaf onze vestigingen in Boven-Leeuwen of Wijchen naar plaats van bestemming, volgens de ANWB-routeplanner. Buiten 15 km is de prijs op aanvraag.

Heeft u nog vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Tel: 0487 59 22 38  E-mail: info@cjansenbovenleeuwen.nl

De prijzen die u ziet op de site zijn all-in prijzen. Dit is inclusief alle toeslagen en het plaatsen, afvoeren en het storten van het afval.