Wilt u een container huren en bent u woonachtig/gevestigd in Nijmegen of omgeving? Dan bent u hier aan het goede adres, aangezien wij in Wijchen gevestigd zijn. Wij verhuren alle soorten afvalcontainers aan zowel particulieren als bedrijven in het hele Rijk van Nijmegen. Hieronder ziet u ze staan. Door op de afbeelding of de knop te klikken gaat u naar de afvalsoort waar u een container voor nodig heeft. Deze kunt u dan snel direct online huren. We leveren afvalcontainers tot wel 40 kuub. Ook voor kleine hoeveelheden kunt u bij ons terecht. Big bags verhuren we namelijk ook. Ook leveren we de container van uw keuze snel. Heeft u nog vragen of advies nodig? Neem dan gerust contact op met ons. We zijn u graag van dienst!

 

Onze voordelen:

✔ Eigen milileustraten
✔ Snelle levering
✔ Inclusief 2 weken huur
✔ Ook levering grind, split, zand
✔ Voordelig
✔ Ook leveren/ophalen zaterdag

Locatie Wijchen

024 675 13 03

info@cjansengrondverzet.nl

 

Locatie Boven-Leeuwen

0487 59 22 38

info@cjansenbovenleeuwen.nl

Puincontainer huren

Puincontainers worden veel verhuurd. Dat is niet vreemd, omdat ze bij de verbouwing, sloop of renovatie van een huis vaak nodig zijn. Veel voorkomende bouwmaterialen zoal bakstenen, dakpannen, tegels en beton kunnen er immers in.

Grofvuil container huren 

Ook de verhuur van grofvuil containers komt veel voor. Deze zijn namelijk ideaal bij een verhuizing of grote opruiming. Hier kan veel in. Denk aan o.a. meubels, elektrische apparaten, plastic, vloerbedekking etc. 

Groen container huren

Een groen container huren is ideaal als u uw tuin een grote beurt geeft of renoveert. Takken, bladeren, boomstronken, wortels, stro etc. kunt u hier namelijk in kwijt. En als uw uw tuin opnieuw wilt inrichten of aanleggen kunnen we u ook helpen. We leveren namelijk ook grind, split, zand en aanverwanten.

Bouwafval container huren

In een bouwafval container mag meer dan in een sloopafval container. Naast bakstenen, dakpannen, tegels en beton ook bijvoorbeeld, glas, oud ijzer, gips, gasbeton en plastic. Deze containers zijn dus ideaal bij de sloop of grote renovatie van een pand.