.

..

...

....

Grondverzet 2

Binnen grondverzet kunnen wij u voorzien in de breedste zin van het woord. Van aanleg van tuinen, tot het volledig verzorgen van een groot infra project, niets is te groot of te klein voor ons. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door vakbekwame en gediplomeerde machinisten die allen ten minste VCA* gecertificeerd zijn. Ook werken onze vakmensen met een uiterst modern machinepark. Variërend van grote tot kleine machines wat eveneens voldoet aan de VCA* normen. Daarnaast zijn wij ook ISO-9001 gecertificeerd.

Om onze activiteiten te ondersteunen zijn er ook nog een scala aan transportmogelijkheden aanwezig. Denk hierbij aan diepladers, autolaadkranen en een volledig programma aan containers. Ook is er transport met trekkers aanwezig in combinaties met haakarmen en kippers. Om de mini en midi apparatuur op de werkplek te krijgen staan er ook BE-combinaties tot onze beschikking. Een uitgebreide presentatie van de transportmogelijkheden en de containerservice vindt u op de desbetreffende pagina’s.

Trommelzeef verhuur

Tevens hebben wij een trommelzeef van het merk Komptech in ons bezit. Deze is te huur met diverse trommels waarmee u bijvoorbeeld op locatie zand, grond en/of puin vermengd met diverse materialen kunt zeven.

gerecyclede bouwstoffen en granulaat

Tinbin grondzuiger

Ook werken wij veel met een grondzuiger. Deze komt om de hoek kijken als bij graafwerkzaamheden wortels, kabels en riolering intact moet blijven. Lees meer op de pagina Tinbin grondzuiger.